İçeriçumra Mithat Paşa İlkokulu

Vizyon: Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş, çevresine model olan, sürekli kendini yenileyen bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Misyonumuz; sürekli değişen ve gelişen dünyaya ayak uyduracak, katkıda bulunacak, çağdaş eğitim seviyesine ulaşmış, sağlıklı, mutlu, fikri hür, vicdanı hür, gelişimci, yenilikçi, öz güveni yüksek, girişken, akılcı, ülkesine gelişim anlamında katkı sağlayan, digital becerileri gelişmiş, çevre bilinci oluşmuş, Avrupa vatandaşlığı için gelişim gösteren bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2018-2019 Mendil Kapmaca İl üçüncülüğü (3. sınıflar) 2018-2019 Mendil Kapmaca ilçe birinciliği (3. sınıflar) 2018-2019 Mendil Kapmaca ilçe birinciliği (4. sınıflar)

Saatler: Ders Başlangıçve Bitiş 09:00 - 12:10 13:50 - 14:20
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunlarında İl 3. lüğü
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e-twinning projeleri, Yetim Kardeş projesi, Veli kitap okuma projesi, Eco Schools, , Beslenme Dostu Okul Projesi, Kop Okuyor, Erasmus+KA101 projesi,Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri, eTwinning School etiketi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Ereasmus+ (İş başı gözlem ve kurs eğitimi)

WEB - https://icumramithatpasaio.meb.k12.tr

Adres - İçeriçumra Mah. Sakarya Cad. No4 Çumra/Konya

Yerleşim Yeri - İçeriçumra Mahallesi Sakarya Cad. No:4

Adres - İçeriçumra Mah. Sakarya Cad. No4 Çumra/Konya

Ulaşım Konya merkezden ve ilçe merkezinden saat başı otobüs seferi vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Konya´ ya 32 km, ilçe merkezine 12km uzaklıktadır.